Březen 2008

rozvrh hodin Vanessa Hudgens

8. března 2008 v 22:24 | Monika Šalková |  Vanessa Hudgens

rozvrh hodin Vanessa Hudgens


Test s high school musical.

8. března 2008 v 22:17 | Monika Šalková |  high school musical

Test s high school musical.

3.2.2008 15:56| Monika a Eva
Otázka číslo 1:Jak se jmenují celým jménem sourozenci, které ztvárnili Ashley a Lucas?
A.Sharpay a Troy Evansovi
B. Sharpay a Ryan Evansovi
C.Taylor a Ryan Adamsovi
Otázka číslo 2:Co řekne Troy na party Gabriele, která už tam není?
A.jak se vlastně jmenuješ?
B.jak se vlastně máš?
C. kde vlastně bydlíš?
Otázka číslo 3:Kolik čepiček vystřídal za celý film Ryan?
A.19
B.15
C. 9
Otázka číslo 4:Kdo byl zamilovaný do Sharpay?
A.Zeke
B.Ryan
C.Troy
Otázka číslo 5:Jak se jmenovala profesorka a zakladatelka dramatického kroužku?
A.paní Durbusová
B. paní Boltonová
C. žádná nebyla
Otázka číslo 6:Jak se chtěla Sharpay pomstít Gabrielle, že se bavila s Troyem?
A. udělat z ní šprtku
B. udělat z ní blbku
C.proč by jí něco dělala?
Otázka číslo 7:Co řekla Gabriella Sharpay před přihláškami na školní muzikál?
A. že má pěkné pero
B.že má pěkný úsměv
C.že má pěkný písmo
Otázka číslo 8:S kým se domluví Chad, že překazí Gabi a Troyovi zpívání?
A. s Sharpay
B.s Taylor
C.s Ryanem
Otázka číslo 9:Jak se jmenovala píseň, kterou zpívali Ryan a Sharpay na finále konkurzu?
A.Bop to the top
B. When there was me and you
C.What I've been lookin' for

Otázka číslo 10:Kdo se přizná, že tancuje Hip Hop?
A. Maria
B.Taylor
C. Marta
1.B , 2.C , 3.C ,4.A ,5.A , 6.A ,7.C ,8.B ,9.A , 10.A kdo to má dobře at napiše do komentáře.

Alshley Tisdane-fotečky

8. března 2008 v 22:16 | Monika Šalková |  Ashley Tisdane
Ashley TisdaleAshley TisdaleHigh School Musical 2Ashley TisdaleAshley On HSM 2High School Musical| [ A s h l e y ` T i s d a l e ] |Ashley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleKissAshley Tisdale
Ashley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley posin for the camera (bff)Ashley TisdaleAshley TisdaleHigh School MusicalAshley TisdaleAshley Tisdale
High School Musical 2
High School Musical 2Ashley TisdaleAshley TisdaleAshley Tisdaleashley tisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley TisdaleAshley Tisdale

us5-foto

8. března 2008 v 22:02 | Monika Šalková
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku

Herci hsm

8. března 2008 v 22:00 | Monika Šalková |  high school musical

HSM-fotky

8. března 2008 v 21:57 | Monika Šalková

Vanessa Hudgens
Vanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa HudgensVanessa Hudgens
Ostatní

High school musical

8. března 2008 v 21:55 | Monika Šalková |  high school musical
(High School Musical) Plachá studentka Gabriella je donucena zpívat v soutěži karaoke s kapitánem školního basketbalového týmu. Po nějakém čase, který spolu stráví, si oba uvědomují, že sdílí stejnou vášeń pro muziku a zpěv. Ale udrží si tuto lásku, když jim škola sdělí, že nemohou být spolu? Americká komedie (2006). Hrají V.A. Hudgens, Z. Efron, A. Tisdale, L. Grabeel... Režie K. Ortega
Hrají: Zac Efron, Vanessa Anne Hudgensová, Ashley Tisdaleová, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Colemanová, Bart Johnson Ačkoli se středoškoláci Troy Bolton a Gabriella Montez neznají a navíc jsou zcela odlišní, svede je o zimních prázdninách v lyžařském letovisku, kde oslavují příchod nového roku, osud dohromady. Jsou nuceni zazpívat spolu písničku v karaoke baru a nečekaně "přeskočí jiskra".

Ewa Farna - fotky

8. března 2008 v 21:54 | Monika Šalková |  Ewa Farna
Ewa Farná

fotky

8. března 2008 v 21:50 | Monika Šalková |  Pussycat doll

nicole

<- foto z koncertu

Pussycat dolls

17.4.2006 09:26 | miki | fotogalerie
pd1VR2K5907

http://www.mtv.com/news/photos/p/pussycatdolls_group/b.jpg

Obrázek “http://www.mtv.com/news/photos/p/pussycatdolls_group/h.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “http://www.mtv.com/news/photos/p/pussycatdolls_group/f.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “http://www.mtv.com/news/photos/p/pussycatdolls_group/c.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “http://www.mtv.com/news/photos/p/pussycatdolls_group/g.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “http://www.mtv.com/news/photos/g/grammy_style_studio_060204/08.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

http://www.mtv.com/news/photos/p/pussycatdolls_group/a.jpg

Obrázek “http://image.guardian.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/arts/2005/11/22/pussycat372.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Fotečky Hilary

8. března 2008 v 21:44 | Monika Šalková |  Hilary Duff

http://photo.sing365.com/music/Image.nsf/PicUnid/22AE5C528F9A984948256C9D00106B63/$file/Hilary_Duff_19.jpghttp://www.teenhollywood.com/wallpaper/400x300/283/hilary-duff-wallpaper.jpghttp://www.pakistantimes.net/2005/07/08/hilary-duff-050ins.jpg

http://img.osobnosti.cz/foto/hilary-duff/O150427-b9b42.jpg


http://www.hilary-duff.cz/images/hilary-duff-7.jpg
http://www.celebwelove.com/Hilary_Duff/hilary_duff-01-15012004.jpg
http://images.askmen.com/galleries/actress/hilary-duff/pictures/hilary-duff-picture-4.jpg
http://hilary-style.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_10~42.jpg
http://img.fdb.cz/galerie/n/nf166603afc53ddcfc3ca14d9f9284f6.jpg
http://www.hilary-duff.cz/images/hilary-duff-8.jpg
http://images.askmen.com/galleries/actress/hilary-duff/pictures/hilary-duff-picture-5.jpg
http://interact-studio.com/sale/hilary/images/go4-Hilary-Duff-018.gif

http://img108.imageshack.us/img108/9053/duff1nh9.jpg

http://mog.com/pictures/artists/0000/0000/6466/pictures/64426.jpeg



Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
" alt=".,zi]" class="center"]


http://im.sify.com/entertainment/movies/images/jul2007/hilary_duff_1.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/77/MMVA2007_Hilary_Duff_1.jpg/220px-MMVA2007_Hilary_Duff_1.jpg


http://usuarios.fotolog.cl/h/i/hilary_duff/01122006-10_51_41.jpg



http://img182.imageshack.us/img182/7523/duff5xt0.jpg
http://www.telechargement-mp3-gratuit.com/wp-content/hilary_duff.jpg
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku

Klikněte pro zobrazení původního obrázku
hilaryd-dot-org_Disney_Channel_Intro_019
Klikněte pro zobrazení původního obrázku

Co o Hilary víš ?

8. března 2008 v 21:42 | Monika Šalková |  Hilary Duff
Otázka č. 1:
Ve kterém filmu hrála postavu Sam?
A Agent Cody Banks
B Dvanáct do tuctu
C Italské prázdniny
D Moderní popelka

rozvrh hodin s Hilary Duff

8. března 2008 v 21:40 | Monika Šalková |  Hilary Duff


Animačky 2

8. března 2008 v 21:39 | Monika Šalková |  Hilary Duff


Animačky 1

8. března 2008 v 21:38 | Monika Šalková |  Hilary Duff

Animačky

8. března 2008 v 21:36 | Monika Šalková |  Hilary Duff


Filmografie Hilary

8. března 2008 v 21:34 | Monika Šalková |  Hilary Duff
Raise Your Voice , 2004
Directed by Sean McNamara
Hrají: Hilary Duff, Oliver James, Jason Ritter, Dana Davis

Příběh o mladé talentované zpěvačce (Hilary Duff), která přijede z malého města do Los Angeles, kde stráví léto v umělecké škole. Nový způsob života ve velkoměstě, nový přátelé a možnosti …
A Cinderella Story, 2004
Directed by Mark Rosman
Hrají: Hilary Duff, Jennifer Coolidge, Chad Michael Murray and Regina King

Nahraďte ztracený střevíček mobilním telefonem a předměstí LA se může stát královstvím za devatero horami. Seznamte se se studentkou Sam (Hilary Duff), která myje podlahy v restauraci, snaží se vyjít se svou hroznou macechou a nevlastními sestrami, a zároveň sní o tom, že odejde na univerzitu Princeton (na dokonalé místo, kdy by se stala princeznou a našla svého prince). Ale možná už svého krásného prince má. Neznámého přítele z chatu (Chad Michael Murray), se kterým se má konečně setkat na haloweenském plese. Sam zpanikaří, když zjistí, že jejím tajemným ctitelem je nejoblíbenější kluk na škole. Může se někdo takový zamilovat do holky, která není právě "in"? Je možné, aby se pohádky staly skutečností? Určitě ano, ovšem jen pokud si Sam bude stát za svým, změní se její sen v realitu.
Dvanáct do tuctu, 2003
Directed by Shawn Levy
Hrají: Steve Martin, Bonnie Hunt, Tom Welling, Piper Perabo, Hilary Duff, Ashton Kutcher
Dvanáct do tuctu je rodinná komedie o početné rodině sportovního trenéra Toma Bakera, který je navzdory americkým rodinným statistikám, podle nichž na jednu rodinu připadá 1,87 dítěte, otcem 12 synů a dcer. Jeho žena Kate je nejen chápavou manželkou a milující matkou, která rutinně řeší každodenní chod domácnosti, radosti i strasti ratolestí, ale dokáže se i sama prosadit jako spisovatelka. Trable rodiny Bakerových začnou, když Kate dostane dopis, že prestižní nakladatelství vydá její knihu a zve ji na promotion akci do New Yorku. Ve stejné době se hlavě rodiny, Tomovi, splní celoživotní sen - má trénovat univerzitní mužstvo a rodina se kvůli jeho zaměstnání musí přestěhovat, což se dětem velice nelíbí. Kate odjíždí na turné a Tom je jediný, na kom zbylo udržovat domácnost v chodu. Nezbývá, než se obrátit o pomoc k nejstarší dceři Noře, která žije samostatný život v Chicagu.

Italské prázdniny, 2003
Directed by Jim Fall
Hrají: Hilary Duff, Adam Lamberg, Hallie Todd, Robert Carradine, Jake Thomas
Veselá dobrodružství začínají, když se půvabná Lizzie (Duff) a její přátelé chystají na školní výlet do Itálie. Tam se Lizzie obrátí celý dosavadní život v pohádkový sen, když se zamiluje do italské pop-hvězdy Paola a on si ji splete se svou bývalou přítelkyní. Z mladičké a nezkušené Lizzie se stává mezinárodní hvězda pop music, která stojí před zásadním rozhodnutím: má vyměnit nový báječný život v záři reflektorů za staré dobré časy a osvědčené přátele?
Agent Cody Banks, 2003
Directed by Harald Zwart
Hrají: Frankie Muniz, Hilary Duff, Angie Harmon, Keith David, Cynthia Stevenson
CODY BANKS je typický teenager. Miluje skateboard, nesnáší matematiku a moc neví, jak se bavit s dívkami. Má ale velké tajemství. Je součástí výcvikového programu CIA a před sebou má misi, která může zachránit celý svět!
Casper a Wendy, 1998 (TV)
Directed by Bruce McCarthy, Sean McNamara
Hrají: Billy Burnette, Hilary Duff, etc.
V nové zábavné podívané plné kouzel a triků potká nejhodnější duch na světě CASPER kouzelnici WENDY. Ta právě prchá spolu se svými třemi tetami, bláznivě praštěnými čarodějkami, před zlým kouzelníkem. Našli si bezpečný horský úkryt, kde shodou okolností táboří také CASPER a jeho povedené strýčkové, tři popletení duchové. Jak si sami můžete domyslet, začíná komedie plná úskoků, lstí a legrace, ve které nakonec všichjni duchové spojí síly s přítomnými čarodějkami, aby zachránili WENDY před zákeřným plánem strašného kouzelníka.

fotoromán

8. března 2008 v 21:31 | Monika Šalková

Nějaký fotoromán